Ana Marčac

Svoj životni put pronašla sam u promjeni životnih navika koje je potaknula bolest štitnjače – poznatija kao sindrom hashimoto, i hipotireoza, česte migrene i napadaji anksioznosti. Ovo je moja priča.

Nutricionist, SCIO terapeut, Access Bars® Facilitator

Vlasnica je obrta Nutriobalance u Karlovcu gdje svojim klijentima pruža podršku u programu koji sadrži više elementa holističkog pristupa boljem osjećanju kako u fizičkom tako i u onom dijelu rješavanja stresa.

Kao certificirani nutricionist i terapeut biorezonantne metode, te Access Bars praktičarka i voditeljica uvelike polaže važnost kod metoda ublažavanja stresa i stresnih situacija koje prate našu svakodnevnicu.

 S obzirom na  iskustvo u radu i holističku edukaciju, svoje djelovanje uvijek usmjerava na cjeloživotno učenje i dodatne edukacije koje joj pružaju veću učinkovitost u radu s klijentima.

Smatra kako je svaki čovjek poseban i jedinstven na svoj način i ima specifičan životni put.

Ovisno o trenutnoj poziciji u kojoj se nalazi prilikom razgovora određuje zajednički sa svojim klijentima i cilj do kojeg klijent želi doći i kombinira razne tehnike rada koje vode u cjelokupno, često tranformativno poboljšanje, i to u segmentima prehrane, boljeg zdravstvenog osjećanja i oslobađanja stresa iz tijela.

Ističe važnost holističkog pristupa rješavanju problema kod svojih klijenta jer uzima u obzir njihovo fizičko, mentalno i emocionalno stanje, način života i okruženje

Kako je i sama prošla kroz niz životnih izazova koje su bile povezane sa autoimunim stanjima, hormonalnim promjenama, debljinom i depresijom, svojim iskustvom želi pomoći svakome tko joj pokloni povjerenje u traženju bolje verzije samog sebe.

Ana je i društvena poduzetnica te radi na povezivanju između žena poduzetnica koje ohrabruje da slijede njen put i same pretvore svoje slabosti i strahove oko poduzetništva u snage u kojima mogu postići samostalnost i uspjeh.

 

"Ako volite svoj posao, nećete morati raditi niti jedan dan"
to je moja nit vodilja.

Godinama pripremam hranu na način da mi pomaže u borbi s mojom autoimunom bolesti Hashimotom i hipotireozom.

Ne vjerujem u dijete, već u kombinaciju namirnica koje nama osobno odgovaraju i pomažu, koje su ukusne, nama poznate i genetski nam pripadaju.

Prehranu vidim kao individualnu, znači bitno mi je i gdje se čovjek nalazi, klimatološki i geografski i promjenama, te stresu u kojem se nalazi.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Jesi li spremna za životnu transformaciju ? Na pravom si mjestu!

CIJENA RETREATA

950 EUR

720 EUR

REGULARNA CIJENA

850 EUR

680 EUR

EARLY BIRD CIJENA ZA UPLATE DO 30.04.2023.

Cijena uključuje:

  • Smještaj – 4 dana/3 noćenja (smještaj u autohtonim kućama, dvokrevetne/jednokrevetne/višekrevetne sobe, odvojene kupaonice)
  • Hranu – doručak, večeru, cjelodnevnu, konzumaciju zdravih grickalica, voća, čaja
  • 4 radionice
  • materijale sa radionica
  • Bars tretman, jogu, zvučnu kupku, plesnu terapiju
  • korištenje saune i hot tube-a, korištenje svih vanjskih sadržaja imanja Ekodrom Estate – bočalište, predviđeno mjesto za paljenje večernje vatre, društvene igre