Retreat – Ekodrom Estate – Vojnić

Nutriobalance Retreat -Release your power of body and mind je četverodnevni retreat koji će vam pomoći vratiti balans energije tijela i uma putem tehnika otpuštanja stresa i osobnog napretka koje uključuju i tehnike NLP-a i tretmane Access Bars®, te plesno terapijske radionice „Prisutnost i kontakt“, uključene su i vježbe Kundalini Yoge te Zvučne kupke. Retreat, Ekodrom Estate, Vojnić 22.-25.6.2023.

Transformativni retreat i svojevrsno oslobađanje svega što nas zadržava u postojanju ove stresne svakodnevnice.

Hrana i smještaj svih 4 dana su uključeni u cijenu, možete birati između mediteranske/ veganske/ vegeterijanske hrane

 Transformativni retreat i svojevrsno oslobađanje svega što nas zadržava u postojanju ove stresne svakodnevnice.

Boravak u prirodi, opuštanje uz vatru na otvorenom, šetnju šumom, opuštanje u hot tubs kupkama, niz radionica i tretmana… i još puno toga očekuje vas na Nutriobalance Retreat -Release your power of body and mind koji će se održati od 22.-25.6.2023. na Ekodrom Estate imanju u blizini Vojnića  

Transformativni retreat i svojevrsno oslobađanje svega što nas zadržava u postojanju ove stresne svakodnevnice.

Boravak u prirodi, opuštanje uz vatru na otvorenom, šetnju šumom, opuštanje u hot tubs kupkama, niz radionica i tretmana… i još puno toga očekuje vas na Nutriobalance Retreat -Release your power of body and mind

Održava se u okolici Karlovca na Ekodrom Estate u Vojniću ovog lipnja.

PRIJAVE

PROLJETNA FEEL FREE CIJENA za prvih 10 prijava

Ovo je retreat kojemu je cilj promijeniti i transformirati vaše tijelo i um i poslije kojeg će vaš život biti potpuno drugačiji i lakši u svim segmentima. Za early bird pristup, javite se putem web obrasca na web stranici!

Što mogu očekivati od retreata?

Lakoću

Prirodna hrana – vegetarijanska-veganska-mediteranska, tretmani otpuštanja od stresa, NLP radionice, vježbe disanja, uživanje u hot tube-u, šetnja prirodom koja vas ostavlja bez daha.

Ravnotežu

Sve ono što te u ovoj svakodnevnici umara i čini nemirnim možeš otpustiti na individualnim tretmanima, vraćajući ravnotežu i osnažujući glas svog unutarnjeg bića.

Mir

Mindfulness meditacije, vježbe disanja, Access Bars® tretmane, Centriranje i povezivanje sa sobom, Mindfull hodajuće meditacije, Kundalini Joga, Zvučna kupka, Plesno terapijska radionica. Vratiti ćemo se u trenutak gdje osjećamo spokoj i prisutnost, bliskost sa bićem koje sve to osjeća sa sobom, vraćajući bliskost Sebi ulazimo u svoju snagu, poslije čega sve nemoguće do tada postaje moguće za nas.

Što uključuje cijena:

Dakle, uz mene kao facilitatora i praktičara Access Bars ® tehnike, tu će biti i tim žena  koji će održavati procese, radionice i tretmane i osigurati vam da se dogodi ta očekivana promjena i lakoća u vašem životu.

Tim koji će sudjelovati u vašem procesu su redom:

Monika Brkanac

Monika Brkanac, MSc

Monika je magistra znanosti Psihosocijalni savjetnik, certificirana NLP Master trenerica (DVNLP, IN NLP, EANLP) i u radu s grupama i pojedincima orijentirana je na unutarnje snage (resurse), iskustvo učenja i postizanje ciljeva.

S obzirom na da joj je učenje visoka vrijednost znanje je proširila brojim edukacijama na području terapije i mentalnog zdravlja: certificirana je NLPt terapeutkinja (DVNLPt), diplomirani Životni i Socijalni savjetnik (Lebens- und Sozialberatung, Austrija) s težištem na zdravstvenoj pedagogiji u kontekstu organizacija, Mindfulness Master Trener (‘Intensive IN_ME’, Berlin), NLC Coach (Gesellschaft für Neurolinguistisches Coaching), Coach (International Coaching Institute, Berlin), Hypnosis Coach (WHO), WingWave Coach (Besser- Siegment Instutite, Hamburg).

Stečeno znanje koristi u održavanju stručnih edukacija s područja komunikacijskih vještina, coachinga, razvoja potencijala tima, organizacije i osobnog razvoja. Tijekom rada voli kombinirati različite tehnike, metode, alate te uz lakoću i humor potaknuti grupe i pojedince na promjene. Posebno zadovoljstvo u radu kroz edukacije i individualni rad čini joj iskustvo naučenog i proces promjena kako kod klijenata tako i osobno.

Područje specijalnosti: zdravstveni coaching (work-health-balance), resursno orijentirani coaching, burnout, unutarnje blokade, samopouzdanje, performans coaching.

Hobi, interesi, slobodno vrijeme: trčanje, druženje s obitelji i prijateljima, čitanje knjiga na terasi s pogledom na šumu.

Moto: Biti autentičan i živjeti svoje vrijednosti (iskrenost, poštenje, pomaganje zajednici, balans, zdravlje). Profesionalni moto: Svaki problem ima rješenje.

 • MSC, Psihosocijalni savjetnik
 • Dipl Životni i socijalni savjetnik
 • NLPt terapeutkinja
 • Mindfulness Master trener
 • NLP Master trener
 • NLC-Coach
 • Wingwave Coach
 • Hypnosis Coach
 • Učitelj Autogenog treninga, osnovna, srednja i viša razina
 • TA101

Članstvo: Članica i koordinator Hrvatske Asocijacija za NLP (HANLP), Članica i koordinator Hrvatske Asocijacija za zdravstvenu pedagogiju (HRAZP), Članica European

Petra Seitz

Petra Seitz, voditeljica plesnih tehnika, terapeutica integrativne tjelesne psihoterapije

Petra Seitz, voditeljica plesnih tehnika, terapeutica integrativne tjelesne psihoterapije 

2010.g.  osnovala Studio koji je od samog početka plesno-terapijski orijentiran s fokusom na otkrivanju i širenju vlastitih kapaciteta i potencijala. Osim plesnih predstava koje je kreirala i odigrala u kazalištima, ponosim se svojom terapijskom praksom, što kroz rad s klijentima jedan na jedan, što kroz edukacije i team building koje sam vodila raznim Udrugama i korporacijama. Kreirala sam originalan i prvi takav program u Hrvatskoj, program za žene i žensku seksualnost “Senzualno buđenje” koji vodim zadnje tri godine.

Zadnjih 7 godina volontiram u Udruzi Sve za Nju  za žene oboljele od raka kroz plesno terapijske radionice. 

Uz ples i integrativnu tjelesnu psihoterapiju, majka je predivne djevojčice i jednog udomljenog dlakavca. 

kontakt: petraseitz.studio

Višnja Bilen

Certificirana Gong praktičarka, certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže, certificirana KLIK® praktičarka, Reiki majstor i učiteljica Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana, certificirana od strane KRI (Kundalini Research Institute).

Svoju je transformaciju pokrenula davne 2004. s ciljem promjene svijesti i zdravijeg načina života. Prvi alat koji joj je pomogao da krenem putem svjesnijeg života bila je inicijacija u Reiki. Nakon vrlo zahtjevnog životnog perioda tražila je način da održim i poboljšam svoje psihofizičko zdravlje. Nakon posjete zvučnoj kupki s Gongovima 2007. godine, zaljubila  se u njih na prvi pogled i na prvi zvuk.

Susret s Gongovima označio je novi pravac u njenom životu. Iste godine započela je učenje sviranja Gonga kod velikog majstora Gonga iz Amerike, Don Conreauxa.

Željna znanja i u stalnoj potrazi za dubljim pronalaženjem sebe prošla je brojne seminare i inicijacije i tako postala certificirana Gong praktičarka, certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže, certificirana KLIK® praktičarka, Reiki majstor i učiteljica  Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana, certificirana od strane KRI (Kundalini Research Institute).

 

Iza nje je trideset sedam godina rada s ljudima (kroz posao u Banci koji je radila i iz kojeg je 2018. otišla u zasluženu mirovinu) i vjeruje kako sada, možda više nego ikad prije, u njoj  ima snage i želje da kroz svoja životna iskustva, zvučne kupke, yogu i Reiki, pomogne drugima da osvijeste sebe i preuzmu odgovornost za svoj život, jer moć iscjeljenja je u svima nama.

Ana Marčac

Nutricionist, SCIO terapeut, Access Bars® Facilitator

Vlasnica je obrta Nutriobalance u Karlovcu gdje svojim klijentima pruža podršku u programu koji sadrži više elementa holističkog pristupa boljem osjećanju kako u fizičkom tako i u onom dijelu rješavanja stresa.

Kao certificirani nutricionist i terapeut biorezonantne metode, te Access Bars praktičarka i voditeljica uvelike polaže važnost kod metoda ublažavanja stresa i stresnih situacija koje prate našu svakodnevnicu.

 S obzirom na  iskustvo u radu i holističku edukaciju, svoje djelovanje uvijek usmjerava na cjeloživotno učenje i dodatne edukacije koje joj pružaju veću učinkovitost u radu s klijentima.

Smatra kako je svaki čovjek poseban i jedinstven na svoj način i ima specifičan životni put.

Ovisno o trenutnoj poziciji u kojoj se nalazi prilikom razgovora određuje zajednički sa svojim klijentima i cilj do kojeg klijent želi doći i kombinira razne tehnike rada koje vode u cjelokupno, često tranformativno poboljšanje, i to u segmentima prehrane, boljeg zdravstvenog osjećanja i oslobađanja stresa iz tijela.

Ističe važnost holističkog  pristupa rješavanju problema kod svojih klijenta jer uzima u obzir njihovo fizičko, mentalno i emocionalno stanje, način života i okruženje.

Kako je i sama prošla kroz niz životnih izazova koje su bile povezane sa autoimunim stanjima, hormonalnim promjenama, debljinom i depresijom, svojim iskustvom želi pomoći svakome tko joj pokloni povjerenje u traženju bolje verzije samog sebe.

PRIJAVA

Prijavite se za na vrijeme i ostvarite popust!

Retreat, Ekodrom Estate, Vojnić 22.-25.6.2023.

Zadovoljni korisnici

IVANA BEDNAR BABIĆ

5/5
Optimizam, pozitiva, opuštena atmosfera i puno smijeha! To su riječi koje opisuju Anu i malu oazu mira koju je stvorila na svom radnom mjestu. Radim stresan posao i često ne mogu samo zalupiti vrata od ustanove u kojoj radim i bezbrižno otići kući. Dolazak k njoj na tretmane prvo me opušta i prazni od svih dnevnih frustracija i barijera, a zatim me puni energijom koja je mi pomaže prebroditi svaku prepreku na koju naiđem. Kako bi ona rekla ispunjava me s lakoćom i radošću. Tople preporuke svakom kome treba “bijeg od svakodnevnice” i “punjenje baterija”.

JASMINA KUNDIĆ

5/5
Barsi su otkriće. Smirenje i povlačenje iz svakodnevnog života, resetiranje, vraćanje na prvobitne postavke. Ana i Petra su prekrasne, svaka sa svojom energijom. Anina energija pršti po prostoru, moćna i iscjeljujuca, a Petrina energija mira, stalozenosti, nenametljive snage. Fenomenalno iskustvo, nakon par dolazaka potpuno prepustanje i ulazak u meditativno stanje bez ograničenja. Kako moze još bolje!?

vesna mataković

5/5

Predivno iskustvo

Hvala Ani koja zrači ljubav,dobrotu,stručnost. Moje se zdravlje osjetno popravilo.
Zahvalna sam na svakom trenutku

V.C.

5/5
Draga Ana, barsi su nadmašili moja očekivanja u smislu opće opuštenosti tijela i duha tako da se radujem ponovnom tretmanu. Osim toga, sada još više želim edukaciju da i drugim ljudima mogu pomoći da otpuste napetosti koje se kroz život skupljaju… Ana, hvala puno na tome kako to radite, zaista ste stručnjak u svom poslu, nadam se da ćemo još dugo surađivati…🥰

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Jesi li spremna za životnu transformaciju ? Na pravom si mjestu!

CIJENA RETREATA

950 EUR

720 EUR

REGULARNA CIJENA

850 EUR

680 EUR

EARLY BIRD CIJENA ZA UPLATE DO 30.04.2023.

Cijena uključuje:

 • Smještaj – 4 dana/3 noćenja (smještaj u autohtonim kućama, dvokrevetne/jednokrevetne/višekrevetne sobe, odvojene kupaonice)
 • Hranu – doručak, večeru, cjelodnevnu, konzumaciju zdravih grickalica, voća, čaja
 • 4 radionice
 • materijale sa radionica
 • Bars tretman, jogu, zvučnu kupku, plesnu terapiju
 • korištenje saune i hot tube-a, korištenje svih vanjskih sadržaja imanja Ekodrom Estate – bočalište, predviđeno mjesto za paljenje večernje vatre, društvene igre