Usluge

Ljepota ovih tretmana je jednostavnost i suptilnost koja uključuje nježno dodirivanje 32 točke na glavi. Poput neinvazivne refleksologije.
Cijenik usluga u paketu
Fagron NutriGen™ je novi, jedinstven i inovativan genetski test koji je odnedavno dostupan na hrvatskom tržištu. Test omogućuje provođenje personalizirane prehrambene intervencije, odnosno izradu personaliziranog plana prehrane u svrhu regulacije tjelesne težine, a uzimajući u obzir genetske faktore i ostale relevantne karakteristike klijenta.
Nutricionističko savjetovanje -Intolerancija na namirnice -Plan prehrane – uživo u centru Prema utvrđenom stanju organizma, te zamjenom namirnica na koje se pokazuju osjetljivosti radimo plan prehrane koji uključuje i jednostavne recepte , te na taj način pomažemo tijelu da se vrati u svoje prirodno stanje, ovisno u čemu je vaš trenutni problem – prekomjerni broj kilograma ili nekontrolirano mršavljenje.
Saznajte na koje namirnice ste osjetljivi putem neinvazivne metode SCIO uređaja. SCIO je sofisticiran biofeedback sustav, koji nudi informacije specifične za mjerenje, prehrambenih potreba, toksina, osjetljivosti na hranu, probavnih i drugih problema. Sustav radi sa 85% točnosti.
Istraživanja su pokazala da svaka naša stanica ima određenu vibraciju. Stanice koje čine određeni organ, na primjer bubreg, vibriraju drugačije nego one koje sačinjavaju srce. No sve međusobno komuniciraju.
Ljepota ovih tretmana je jednostavnost i suptilnost koja uključuje nježno dodirivanje 32 točke na glavi. Poput neinvazivne refleksologije.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Jesi li spremna za životnu transformaciju ? Na pravom si mjestu!

CIJENA RETREATA

950 EUR

720 EUR

REGULARNA CIJENA

850 EUR

680 EUR

EARLY BIRD CIJENA ZA UPLATE DO 30.04.2023.

Cijena uključuje:

  • Smještaj – 4 dana/3 noćenja (smještaj u autohtonim kućama, dvokrevetne/jednokrevetne/višekrevetne sobe, odvojene kupaonice)
  • Hranu – doručak, večeru, cjelodnevnu, konzumaciju zdravih grickalica, voća, čaja
  • 4 radionice
  • materijale sa radionica
  • Bars tretman, jogu, zvučnu kupku, plesnu terapiju
  • korištenje saune i hot tube-a, korištenje svih vanjskih sadržaja imanja Ekodrom Estate – bočalište, predviđeno mjesto za paljenje večernje vatre, društvene igre