Retreat – Srce Prirode Srakovčić

Pridružite nam se na RETREAT-u U TRAŽENJU NOVE BLISKOSTI Srce prirode, Seosko gospodarstvo Srakovčić 19.-21.5.2023.

Dok titraju ekrani pred nama, na poslu, u pauzama na mobitelu. Dok rješavamo svoje i tuđe izazove ili samo odmaramo na kauču pred Tv-om....

Cijelo to vrijeme skoro bez treptaja smo na vezi. S kolegama na drugim monitorima, na vezi smo s prijateljicom kojoj treba lijepa riječ. Budno pratimo djecu na svakom njihovom koraku, pitamo naše drage i ukućane za njihovo zdravlje. Kroz vijesti na mrežama živo osjećamo sve patnje drugih ljudi na planeti ..i poneku radost. Sve nam to daje osjećaj da smo Bliski.

A koliko smo bliski sa sobom?

Ovaj program je osmišljen da bi se obnovila bliskost s bićem koje sve to osjeća. Bez kojeg ništa od toga ne bi bilo moguće. Vraćajući bliskost Sebi ulazimo u svoju snagu. U svojoj Snazi smo sigurniji od svih podražaja izvana.

U suradnji s Vesnom Vučinom EFT terapeutom i Access Bars praktičarkom organizirali smo program retreat  ponovnog buđenja naše energije.

Vremena u danu koje bismo trebali posvetiti sebi imamo sve manje i zapravo živimo za vikende, što je definitivno pogrešan i dugoročno neisplativ način života, posebice kada je riječ o našem zdravlju, kako fizičkom, tako i psihičkom

Promjena sredine uvijek dobro djeluje na raspoloženje. Fizički se odmaknete od svakodnevice, posla i poznatog okruženja. Promjenom mjesta, mijenjamo energiju.

Što mogu očekivati od retreata?

Lakoću

Domaća hrana, tretmani otpuštanja od stresa, uživanje u vanjskom bazenu, šetnja prirodom koja vas ostavlja bez daha.

Ravnotežu

Sve ono što te u ovoj svakodnevnici umara i čini nemirnim možeš otpustiti na individualnim tretmanima, vraćajući ravnotežu i osnažujući glas svog unutarnjeg bića.

Mir

Uz mindfulness meditacije, Access Bars® tretmane, te Program 4 elemenata vraćamo se u trenutak gdje osjećamo spokoj i prisutnost, bliskost sa bićem koje sve to osjeća sa sobom, vraćajući bliskost Sebi ulazimo u svoju snagu, poslije čega sve nemoguće do tada postaje moguće za nas.

Što uključuje cijena:

Ana Marčac

Nutricionist, SCIO terapeut, Access Bars® Facilitator

Vlasnica obrta Nutriobalance u Karlovcu. Kao certificirani nutricionist, terapeut biorezonantne metode, praktičarka i facilitator Access BARS® tehnike , osmislila je vlastite programe čije korištenje omogućuje trajnu promjenu životnih navika. U svojem radu uspješno spaja svoju ljubav i strast, spajajući ih u posebnu novu energiju u kojoj se otkrila i njena životna svrha.

Vesna Vučina

Wellness terapeut, certificirani EFT i Access Bars praktičar te digitalni poduzetnik

Dugogodišnji wellness terapeut, certificirani EFT i Access Bars praktičar i digitalni poduzetnik (crypto industrija). Emotional Freedom Techniques / Tehnike emocionalne slobode poznate kao tapkanje počele su se širiti zahvaljujući Gary Craig-u, njegovom tvorcu, inženjeru po struci, vječnom zaljubljeniku u poboljšanje kvalitete života. Proizlazi iz medicine koja povezuje um i tijelo, metodom se kombinira fizička korist akupunkture sa spoznajnom koristi konvencionalne psihoterapije.

Svaki stres, anksioznost, strah, briga i nesigurnost pohranjuje se u tijelu.

Gubimo i jasnoću i fokusiranost na ono što je zaista važno, a zadovoljstvo, kreativnost, motiviranost i inspiracija izostaju iz našeg života. Umjesto da živimo punim plućima, vlastitu strast i radost, svjedočimo bolovima u tijelu, umoru, inertnosti, manjku samopouzdanja i volje za sve što se događa oko nas.

Pridružite nam se na RETREAT-u   U TRAŽENJU NOVE BLISKOSTI

Srce prirode, Seosko gospodarstvo Srakovčić   19.-21.5.2023. 

Zadovoljni korisnici

IVANA BEDNAR BABIĆ

5/5
Optimizam, pozitiva, opuštena atmosfera i puno smijeha! To su riječi koje opisuju Anu i malu oazu mira koju je stvorila na svom radnom mjestu. Radim stresan posao i često ne mogu samo zalupiti vrata od ustanove u kojoj radim i bezbrižno otići kući. Dolazak k njoj na tretmane prvo me opušta i prazni od svih dnevnih frustracija i barijera, a zatim me puni energijom koja je mi pomaže prebroditi svaku prepreku na koju naiđem. Kako bi ona rekla ispunjava me s lakoćom i radošću. Tople preporuke svakom kome treba “bijeg od svakodnevnice” i “punjenje baterija”.

JASMINA KUNDIĆ

5/5
Barsi su otkriće. Smirenje i povlačenje iz svakodnevnog života, resetiranje, vraćanje na prvobitne postavke. Ana i Petra su prekrasne, svaka sa svojom energijom. Anina energija pršti po prostoru, moćna i iscjeljujuca, a Petrina energija mira, stalozenosti, nenametljive snage. Fenomenalno iskustvo, nakon par dolazaka potpuno prepustanje i ulazak u meditativno stanje bez ograničenja. Kako moze još bolje!?

vesna mataković

5/5

Predivno iskustvo

Hvala Ani koja zrači ljubav,dobrotu,stručnost. Moje se zdravlje osjetno popravilo.
Zahvalna sam na svakom trenutku

V.C.

5/5
Draga Ana, barsi su nadmašili moja očekivanja u smislu opće opuštenosti tijela i duha tako da se radujem ponovnom tretmanu. Osim toga, sada još više želim edukaciju da i drugim ljudima mogu pomoći da otpuste napetosti koje se kroz život skupljaju… Ana, hvala puno na tome kako to radite, zaista ste stručnjak u svom poslu, nadam se da ćemo još dugo surađivati…🥰

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Jesi li spremna za životnu transformaciju ? Na pravom si mjestu!

CIJENA RETREATA

950 EUR

720 EUR

REGULARNA CIJENA

850 EUR

680 EUR

EARLY BIRD CIJENA ZA UPLATE DO 30.04.2023.

Cijena uključuje:

  • Smještaj – 4 dana/3 noćenja (smještaj u autohtonim kućama, dvokrevetne/jednokrevetne/višekrevetne sobe, odvojene kupaonice)
  • Hranu – doručak, večeru, cjelodnevnu, konzumaciju zdravih grickalica, voća, čaja
  • 4 radionice
  • materijale sa radionica
  • Bars tretman, jogu, zvučnu kupku, plesnu terapiju
  • korištenje saune i hot tube-a, korištenje svih vanjskih sadržaja imanja Ekodrom Estate – bočalište, predviđeno mjesto za paljenje večernje vatre, društvene igre