Biorezonanca

Istraživanja su pokazala da svaka naša stanica ima određenu vibraciju. Stanice koje čine određeni organ, na primjer bubreg, vibriraju drugačije nego one koje sačinjavaju srce. No sve međusobno komuniciraju.

Biorezonanca

Istraživanja su pokazala da svaka naša stanica ima određenu vibraciju.

Stanice koje čine određeni organ, na primjer bubreg, vibriraju drugačije nego one koje sačinjavaju srce. No sve međusobno komuniciraju.

Promatramo li ljudski organizam kao cjelinu, mi smo sustav koji se ssatoji  od mnoštva stanica koje međusobno komuniciraju – svaka sa svakom, od naše glave do pete.

Ako je zdravo, naše je tijelo poput savršenog mehanizma u kojem svaka stanica u svakome trenutku svim ostalim  stanicama u tijelu šalje frekvencije – poruke o tome što radi.

Istovremeno, međutim, te frekvencije i prima od ostalih, te se tako zna da svaka od njih svoj posao obavlja kako treba.

Sve je u nama povezano i svaki je organski sustav ovisan o drugome, odnosno o izmjeni informacija među stanicama.

Jednako tako, organizam je podložan i onome što unosimo izvana.

Loša ili neodgovarajuća prehrana, stres, unošenje toksina u organizam, izlaganje štetnim zračenjima i slično – utjecaji su koji mogu poremetiti dotad skladnu komunikaciju među stanicama – izmijeniti frekvencije koje si one međusobno šalju, uzrokovati, zapravo, komunikacijski kaos koji će otvoriti put zdravstvenim poremećajima i bolestima.

Biorezonantna analiza i terapija načini su na koji možemo prvo detektirati poremećenu komunikaciju među stanicama, čak i prije nego što se pojave njeni simptomi, zatim utvrditi što je točno uzrokuje, a na kraju i neutralizirati, odnosno poništiti uzrok, slanjem „ispravljenih“ frekvencija natrag u tijelo.

Riječ je o metodi,  kojom se mjeri ukupno energetsko i funkcionalno stanje organizma, testira prisutnost mikroorganizama, ispituje intolerancija na hranu, alergije, energetske blokade, opterećenost geopatološkim ili nekim drugim zračenjima.

Potpuno  je neinvanzivna  metoda koja potiće na bolji rad stanica tkiva I organa I netralizira određene faktore koji opterećuju organizam .

Za sva pitanja oko tretmana dogovorite savjetovanje ili besplatne konzultacije pozivom na broj +385 99 544 65 88 ili putem kontakt forme u nastavku!

NAPRAVITE PRVI KORAK

BESPLATNE KONZULTACIJE

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Jesi li spremna za životnu transformaciju ? Na pravom si mjestu!

CIJENA RETREATA

950 EUR

720 EUR

REGULARNA CIJENA

850 EUR

680 EUR

EARLY BIRD CIJENA ZA UPLATE DO 30.04.2023.

Cijena uključuje:

  • Smještaj – 4 dana/3 noćenja (smještaj u autohtonim kućama, dvokrevetne/jednokrevetne/višekrevetne sobe, odvojene kupaonice)
  • Hranu – doručak, večeru, cjelodnevnu, konzumaciju zdravih grickalica, voća, čaja
  • 4 radionice
  • materijale sa radionica
  • Bars tretman, jogu, zvučnu kupku, plesnu terapiju
  • korištenje saune i hot tube-a, korištenje svih vanjskih sadržaja imanja Ekodrom Estate – bočalište, predviđeno mjesto za paljenje večernje vatre, društvene igre