Access Bars® edukacija u Karlovcu

Prijavite se na jednodnevnu edukaciju i postanite certificirani Bars® praktičar.
Pridružite se timu praktičara koji svojim tretmanima pomažu ljudima da otpuste brojne probleme koje imaju u svom životu.
Tretman je za sve koji u svom životu žele doživjeti i kreirati više lakoće, radosti, zdravlja i dobrobiti u svom životu.
Access Bars® tehnika se provodi širom svijeta s više od 10.000 voditelja i preko 300.000 praktičara u više od 180 zemalja svijeta.
Access Bars® koriste mnogi terapeuti, od holističkih praktičara, fizioterapeuta, trenera, sportaša, psihoterapeuta, psihologa, te ljudi koji žele ovu tehniku za sebe privatno, te tako donijeti promjenu u svoj život i u živote svoje obitelji.
S ovom edukacijom dobivate certificiranu diplomu te možete odmah raditi tretmane svojim klijentima i obitelji, te svima koji to žele.
Jednostavnost primjene ove tehnike leži u nježnom tretmanu koji se odvija na način da lagano dodirujete 32 točke na glavi koje potom djeluju na cjelokupno tijelo.
Access Bars tretmani se preporučuju svima bez obzira na dob, spol i godine.
Na edukaciji od certificiranog voditelja naučite gdje se nalaze točke, primate dva tretmana i dajete dva tretmana u okviru od 8 sati, te dobijete i opsežan priručnik oko izvođenja te tehnike i naravno podršku voditelja u daljnjem radu.
PREDUVJETI:
Nema
CIJENA :
Redovna cijena: 240€ za prvo polaganje edukacije
Ponavljanje edukacije i djeca od 16 i17 god. : 120€

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Jesi li spremna za životnu transformaciju ? Na pravom si mjestu!

CIJENA RETREATA

950 EUR

720 EUR

REGULARNA CIJENA

850 EUR

680 EUR

EARLY BIRD CIJENA ZA UPLATE DO 30.04.2023.

Cijena uključuje:

  • Smještaj – 4 dana/3 noćenja (smještaj u autohtonim kućama, dvokrevetne/jednokrevetne/višekrevetne sobe, odvojene kupaonice)
  • Hranu – doručak, večeru, cjelodnevnu, konzumaciju zdravih grickalica, voća, čaja
  • 4 radionice
  • materijale sa radionica
  • Bars tretman, jogu, zvučnu kupku, plesnu terapiju
  • korištenje saune i hot tube-a, korištenje svih vanjskih sadržaja imanja Ekodrom Estate – bočalište, predviđeno mjesto za paljenje večernje vatre, društvene igre