Raspored novih edukacija

Raspored novih edukacija!!!
Prijavite se na jednodnevnu edukaciju i postanite certificirani Bars® praktičar.
Pridružite se timu praktičara koji svojim tretmanima pomažu ljudima da otpuste brojne probleme koje imaju u svom životu.
Tretman je za sve koji u svom životu žele doživjeti i kreirati više lakoće, radosti, zdravlja i dobrobiti u svom životu.
Access Bars® tehnika se provodi širom svijeta s više od 10.000 voditelja i preko 300.000 praktičara u više od 180 zemalja svijeta.
Access Bars® koriste mnogi terapeuti, od holističkih praktičara, fizioterapeuta, trenera, sportaša, psihoterapeuta, psihologa, te ljudi koji žele ovu tehniku za sebe privatno, te tako donijeti promjenu u svojim obiteljima.
S ovom edukacijom dobivate certificiranu diplomu te možete odmah raditi tretmane svojim klijentima i obitelji, te svima koji to žele.
Jednostavnost primjene ove tehnike leži u nježnom tretmanu koji se odvija na način da lagano dodirujete 32 točke na glavi koje potom djeluju na cjelokupno tijelo.
Access Bars tremani se preporučuju svima bez obzira na dob i godine.
Na edukaciji od certificiranog voditelja naučite gdje se nalaze točke, primate dva tretmana i dajete dva tretmana u okviru od 8 sati, te dobijete i opsežan priručnik oko izvođenja te tehnike i naravno podršku voditelja u daljnjem radu.
PREDUVJETI:
Nema
CIJENA:
Redovna cijena:  300,00€ /za prvo polaganje edukacije
Ponavljanje edukacije i djeca od 16 i17 god. 150,00€
Djeca do 16 godina uz roditelja koji plaća cijenu edukacije gratis

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Jesi li spremna za životnu transformaciju ? Na pravom si mjestu!

CIJENA RETREATA

950 EUR

720 EUR

REGULARNA CIJENA

850 EUR

680 EUR

EARLY BIRD CIJENA ZA UPLATE DO 30.04.2023.

Cijena uključuje:

  • Smještaj – 4 dana/3 noćenja (smještaj u autohtonim kućama, dvokrevetne/jednokrevetne/višekrevetne sobe, odvojene kupaonice)
  • Hranu – doručak, večeru, cjelodnevnu, konzumaciju zdravih grickalica, voća, čaja
  • 4 radionice
  • materijale sa radionica
  • Bars tretman, jogu, zvučnu kupku, plesnu terapiju
  • korištenje saune i hot tube-a, korištenje svih vanjskih sadržaja imanja Ekodrom Estate – bočalište, predviđeno mjesto za paljenje večernje vatre, društvene igre